Raadsbijeenkomst Ontwerp Dekkingsplan brandweer

  • 15 november 2023 19:00 tot 21:00
  • locatie: brandweerkazerne van Sliedrecht (Middeldiepstraat 44, 3361 VT)
Direct opslaan in uw agenda

Het ontwerp dekkingsplan en de infographic dekkingsplan aangeboden zodat de raadsleden kennis kunnen nemen van de inhoud en zich kunnen voorbereiden op het eventueel stellen van vragen. Tijdens de informatieavonden op 6 en 15 november 2023 zal de directeur brandweerzorg Marko Redelijkheid uitleg geven over de samenstelling van het ontwerp dekkingsplan en de uitkomsten hiervan. Daarbij zal hij gebruik maken van een animatiefilmpje en een presentatie.

Over de bevoegdheden van de raad het volgende:
Het dekkingsplan is een verplicht planfiguur en maakt onderdeel uit van het beleidsplan VRZHZ. Het is wettelijk geregeld dat het algemeen bestuur het dekkingsplan vaststelt. 
‘Voorafgaand aan de vaststelling van het beleidsplan overlegt de burgemeester van een gemeente in het gebied van de veiligheidsregio met de gemeenteraad over het ontwerpbeleidsplan’. (Wvr art 14, lid 2 a).

Wanneer het gesprek met de raad plaatsvind is nog niet duidelijk.

 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo