Ad Tromp

Ad Tromp

Foto van Ad Tromp

Contact informatie

E-mailadres:
a.tromp@p-a-b.nl
Logo van PAB
Fractie: PAB Periode: van: 7 juni 2018 tot: Functie: Raadslid
Logo van Gemeenteraad
Orgaan: Gemeenteraad Periode: van: tot: Functie: Raadslid
Logo van Platform maatschappelijke verkenning (PMV)
Commissie: Platform maatschappelijke verkenning (PMV) Periode: van: tot: Functie: Raadslid

Ik ben gevraagd door het PAB om als raadslid plaats te nemen op de vacante plek, ontstaan door de benoeming van Arno Janssen tot wethouder. Gelet op mijn betrokkenheid bij de Papendrechtse samenleving, na overleg aanvaard, ondanks dat ik dus feitelijk lijstduwer was. Ik ga mijn uiterste best doen voor de samenleving in Papendrecht. Misschien weet u wie ik ben maar in het kort toch even mezelf voorstellen:
Ik ben 66 jaar. Gehuwd met Pia Ooms, 2 zoons (Maarten en Rutger), schoondochter en trotse opa van kleinzoon Willem. Wij zijn nog met zijn tweetjes wonend in Papendrecht. Ik ben inmiddels met pensioen, na ruim 45 jaar te hebben gewerkt bij de Belastingdienst (Ministerie van Financiën). Ik heb nog een eigen fiscaal-adviesburo onder de naam Atro (Btw) Belasting Advies Papendrecht. Ik ben vrijwilliger bij Muziekvereniging Excelsior (sponsorcommissie) en Zapper in de wijk Wilgendonk. Ik ben als volksvertegenwoordiger voor iedere Papendrechter/ster en ondernemer bereikbaar voor vragen etc.
We werken samen met andere gemeenten in de Drechtsteden maar doen echt lokaal wat lokaal kan en moet. Regionale problemen moeten we regionaal aanpakken. Papendrecht is Papendrecht. Ik denk graag in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden/ Ik ga voor een mooi, groen en schoon Papendrecht.