Speeddate Papendrecht een succes!

Gepubliceerd op: 06 november 2023 14:11

De organisatoren vanuit PMV, Daan Snaathorst (D66) en Sandra Verdoorn (VVD) en medeorganisatoren Eveline Stam en Art Groenenboom kijken terug op een geslaagd evenement.
Burgemeester Margreet van Driel opende de bijeenkomst. Er waren 6 serviceclubs en 12 'goede doelen' aanwezig. Deze goede doelen betroffen allerlei kleine en grotere maatschappelijke organisaties uit Papendrecht zoals: de Egelopvang, de Wiebelkontjes, BijBosshardt, de Babbelbox, Hartslag.nu en meer. De aanwezige serviceclubs waren: Tafelronde Alblasserwaard, Ladies Circle Alblasserwaard, Rotary Noord en Merwede, Agora i.o. en Lions Souburgh. Ook enkele raadsleden en RTV Papendrecht waren aanwezig om van de speeddate een indruk te krijgen.
Het doel van de speeddate: persoonlijk kennis met elkaar maken, op de hoogte raken van elkaars bestaan en elkaars projecten, bleek ruimschoots behaald. Door de speeddate raakten ook serviceclubs beter op de hoogte van elkaar, waaruit ook samenwerking kan voortvloeien.
Mogelijk krijgt de speeddate in de toekomst een vervolg in Papendrecht of een buurgemeente, aangezien er ook in de regio interesse lijkt te bestaan voor een dergelijke ontmoeting.

Foto speeddate