Angela van Gent

Naam: Angela van Gent

Duo-raadslid, PAB
a.van.gent@papendrecht.nl
Duo-raadslid Actief sinds 03 nov. 2022 Bekijk pagina

Algemeen

Even in het kort over mezelf:

Geboren in Hamburg, getrouwd met Adrie, twee zonen, een schoondochter en twee kleindochters. Woon sinds '88 in Papendrecht en ben verknocht aan dit dorp geraakt.

Nu de kinderen al lang het huis uit zijn, heb ik gedacht dat het tijd wordt om iets voor de gemeenschap terug te doen. Het is makkelijk om commentaar op het reilen en zeilen van de gemeente te hebben, maar om echt iets te doen, verantwoording te nemen en uit de luie stoel te komen, is wel andere koek. 

Mijn keuze als partij viel op het PAB. Een partij met lef, kennis van zaken, betrokkenheid bij Papendrecht en geen knellende banden met Den Haag. 

Waarom in de raad als duo-raadslid? Dit is helemaal en dan ook helemaal uit mijn comfortzone. Hou er niet van om op de voorgrond te treden, maar dacht: nu wordt het tijd om uit de comfortzone te stappen. Wanneer anders? Heb de laatste maanden kunnen volgen, hoe arbeidsintensief het (duo)raadslidmaatschap is en wat een werk de gemeenteambtenaren moeten verzetten, door b.v. de nieuwe wetten en het werk dat naar de gemeenten wordt geschoven. Indrukwekkend. Ik zal me vol energie op deze klus storten. Heb er zin in.

Nevenfuncties

Invoicing Executive bij Schenk Tanktransport 

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 03 nov. 2022 Duo-raadslid, PAB
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens