Dirk Stouthart

Naam: Dirk Stouthart

Fractievoorzitter, VVD
Raadslid, Gemeenteraad
hd.stouthart@papendrecht.nl
Fractievoorzitter Actief sinds 09 jun. 2022 Bekijk pagina

Algemeen

Ik ben Dirk Stouthart, 36 jaar, geboren en getogen in Papendrecht. Ik heb mogen groeien in een groot en warm gezin met 4 kinderen en geweldige ouders. Ik kan wel zeggen dat ik een "liberale opvoeding" heb gehad met veel vrijheid om mijn eigen keuzes te maken. Iets wat ik tot op de dag van vandaag koester. Nu woon ik met erg veel plezier in de wijk "de Kooy" in Papendrecht.

Dagelijks leven

Ik werk als manager Supply Chain bij het prachtige Royal van der Leun in Sliedrecht. Daarnaast ben ik enthousiast Tafelronde-lid, met elkaar evenementen als de Papendrechtse Sinterklaas intocht en Kids and Cars organiseren maakt enthousiast en geeft veel voldoening. In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn hond op het strand te vinden.

Voor Papendrecht: Een fijne leefomgeving voor jong en oud!

Ondernemers zijn het kloppende hart van de gemeente. Ze zorgen voor werkgelegenheid en vermaak voor jong en oud! Wat zou Papendrecht zijn zonder haar bedrijven. Daarom vind ik dat de gemeente haar ondernemeners moet koesteren en zorgen voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat. Ook vind ik dat de gemeente moet faciliteren om het leven van de inwoners zo comfortabel mogelijk te maken met goed onderhoud van wegen, fiets- en voetpaden, voldoende parkeerplaatsen en mooi onderhouden groen. Hier hoop ik mij de komende jaren voor in te kunnen zetten.

Nevenfuncties

Operationeel Directeur bij Zeelander Yachts 

Lid Tafelronde 140 Alblasserwaard

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 09 jun. 2022 Fractievoorzitter, VVD
  • Actief sinds 09 jun. 2022 Raadslid, Gemeenteraad

2022

  • 30 mrt. 2022 - 09 jun. 2022 Raadslid, VVD
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens