Peter-Jan van der Giessen

Naam: Peter-Jan van der Giessen

Raadslid, VVD
Raadslid, Gemeenteraad
pj.van.der.giessen@papendrecht.nl
Raadslid Actief sinds 30 mrt. 2022 Bekijk pagina

Algemeen

Wie is Peter-Jan van der Giessen?

Geboren in Dordrecht maar woon met veel plezier al m’n hele leven in Papendrecht. Getrouwd met Margit en samen hebben we twee prachtige dochters. In het dagelijks leven help ik bedrijven met hun klantcommunicatie. Daarbij zijn twee dingen heel belangrijk: Goed luisteren en scherp analyseren. Deze eigenschappen neem ik mee naar de gemeenteraad.

Waarom Politiek en waarom VVD?

Eigenlijk houd ik niet van politiek. Maar het politiek bedrijf is de enige manier om onze gemeente te kunnen besturen. Daarom ben ik opnieuw actief geworden en zet ik mij graag in om onze gemeente elke dag wat mooier te maken. Mijn focus is alles rondom het thema Samenleving. Dat betekent drie speerpunten: de zorg, de leefomgeving en het onderwijs.

De VVD is een liberale partij. Dat betekent dat wij een samenleving met zoveel mogelijk vrijheid voor mensen willen. Ik zit in de politiek om dat te bereiken.  

Wij zijn niet de partij van alleen maar mooie beloftes, waarbij maar al te vaak de uitvoering achterwege blijft. Maar wij hebben wel kernwaarden waar we voor zullen knokken: veiligheid, gezondheid, wonen, onderwijs en niet te vergeten redelijke financiële lasten voor ons allemaal. Als VVD zijn we er voor iedereen in Papendrecht. Er gaan zeker dingen goed in onze gemeente; tegelijkertijd kan er heel veel nog beter. En daar sta ik als raadslid voor.

Uw hulp is onbetaalbaar!

Uw ervaringen en ideeën over het reilen en zeilen in de gemeente Papendrecht zijn heel belangrijk. Met uw informatie kan de VVD doelgericht werken aan een beter Papendrecht. Zijn er dingen die niet goed gaan? Maakt u zich misschien zorgen? Laat eens van u horen, we zijn blij met elke opmerking en elke vraag.

U kunt mij het snelste bereiken via e-mail: pj.van.der.giessen@papendrecht.nl

Vriendelijke groet, 

Peter-Jan van der Giessen

Nevenfuncties

Account Director Paragon Customer Communications

Penningmeester Stichting Postfilter

Bestuurslid 4 mei comité Papendrecht

Vicevoorzitter Business Club vv Papendrecht

Evenementen Eerstehulpverlener Rode Kruis

Collecte coördinator Leger des Heils Papendrecht

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 30 mrt. 2022 Raadslid, VVD
  • Actieve functie Raadslid, Gemeenteraad
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens